با اين فتواي جديد ، اوناييکه بچه حروم زاده دارن ، بچه هاشون حلال زاده مي شه .
فتواي عجيب يک وهابي درباره بچه دار شدن از راه دور !
برخي علماي وهابيت به ارائه فتواهاي عجيب شهره هستند اما اخيرا فتوايي منتشر شده که در نوع خود قابل تامل است ، اگر مردي دخترش را که در شرق جهان با وي زندگي مي کند به عقد پسري در اورد که او در غرب جهان با پدرش زندگي ميکند و هيچگاه آن دو يکديگر را نبينند و از محل زندگي بيرون نروند، سپس شش ماه از ازدواج آنان بگذرد و آن دختر صاحب فرزند شود پدر او همان کسي خواهد بود که در غرب دنيا زندگي مي کند ، اگر چه هيچ گاه همسرش را ملاقات نکرده و حتي نديده باشد .
و همچنين اگر کسي را از لحظه عقد ازدواج به مدت پنج سال زير نظر نگهبانان زنداني کنند ، سپس آزاد شود و به منزلش برود و تعدادي فرزند در کنار همسرش ببيند همه آنان فرزندان وي خواهند بود اگر چه فرصت يک لحظه ديدار و ملاقات با همسرش را پس از عقد نداشته است .
اين امر امکانش دور از واقعيت نيست ، زيرا ممکن است بر اثر کرامت يکي از اولياء ، با آنکه مسافت بين زن و شوهر زياد است آن دو به ديدار يکديگر رسيده باشند و از اين راه فرزندي به وجود آمده باشد .
واقعا آدم نميدونه چطور اين علماي وهابي به اين سيرو سلوک مي رسن ، اگه ما رو هم خبر کنند ممنونشون مي شيم.